• Hoe groot wordt het boek?

Het boek wordt (zoals wij het nu ingedachten hebben) 23×23 cm. Ca 32 pagina’s, hardcover. Een mooi formaatje, wat niet te klein is om lekker vast te pakken, maar ook weer niet zó groot en zwaar dat hij bij het ‘op de rug liggend voorlezen’ steeds op je neus valt :).

• Wat gaat het boek kosten?

De uiteindelijk prijs kan pas bepaald worden als er bekend is waar wij het boek laten drukken (het liefst lokaal). We mikken op een bedrag tussen de 14 en 17 euro per stuk (ex verzendkosten). Nadere / exacte informatie volgt!

• Waar is het boek straks te koop?

Het boek is straks hier op de deze website te koop via een webshop. Maar daarnaast is hij door de aansluiting bij het Centraal Boekhuis straks beschikbaar voor verkoop bij meer dan 1500 boekhandels in Nederland en België, waaronder: Bol.com, Ako, Bruna en Standaardboekhandel. Wij moeten er zelf actief achteraan om ze ook daadwerkelijk in te laten kopen door de boekhandels.

• Voor welke leeftijd is het boek?

Wij zeggen vier tot zes jaar, maar leeftijd is ook maar een getal. Dus we kunnen ons goed voorstellen dat iemand die jonger of ouder is, zich ook prima kan vermaken met het boek.